TARAFTARLAR VE FUTBOLCULAR İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

SPOR 24.03.2024 - 11:19, Güncelleme: 24.03.2024 - 11:19
 

TARAFTARLAR VE FUTBOLCULAR İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Manisa Futbol Kulübü’nün düzenlediği iftar yemeğine binlerce taraftar ve vatandaş katıldı. İftar yemeğine katılan misafirlere teşekkür eden Başkan Mevlüt Aktan, “Biz güçlü ve büyük bir aileyiz. Bir olduğumuzda, beraber olduğumuzda hiçbir güç bizi yıkamaz” ifadelerini kullandı.
Manisa Futbol Kulübü Yönetim Kurulu, futbolcuları ve teknik heyet, taraftarlar ve vatandaşlar iftar yemeğinde bir araya geldi. Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde gerçekleşen iftar yemeğine 2 bine yakın misafir katıldı. Dualarla açılan iftarın ardından Başkan Mevlüt Aktan, yemeğe katılan misafirlere teşekkür etti. “TÜM VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM” Manisa Futbol Kulübü’nün Manisa adını daha da yukarılara taşıyacağını belirten Başkan Aktan, “Öncelikle bu mübarek Ramazan ayında iftarımıza katılan, bizlerle aynı sofrayı, aynı lokmayı paylaşan herkese yönetim kurulum adına, futbolcularımız adına, teknik heyet ve personellerimiz adına teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Biz bu yola büyük hayallerle çıktık ve bu hayallere ulaşmak için çok çalışıyoruz. Manisa adını, Manisa bayrağını futbol dünyasında en yukarılara taşımak için mücadelemize sabırla devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. “ŞAMPİYONLUKLARA HEP BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ” Manisa Futbol Kulübü’nün yarışmacı kimliğinin yanında yetiştirici kimliğinin de her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Aktan, “Bugün Türkiye’de altyapısı en büyük olan kulüplerden biriyiz. Her yıl onlarca sporcumuzu alt yaş grubu Milli Takımlarımıza gönderiyoruz. Bu azimle çalışmaya devam edeceğiz ve göreceksiniz ki, bir gün Manisa Futbol Kulübü altyapısından yetişen bir sporcumuz A Milli Takımımızın da formasını giyecek. Biz buna yürekten inanıyoruz. Sizin de bizimle aynı inancı, aynı heyecanı yaşadığınızı biliyoruz. Biz altyapısıyla, akademisiyle, profesyonel futbol takımıyla kocaman büyük bir aileyiz. Biz sizinle, taraftarlarımızla, Manisalı futbolseverlerimizle birlikte büyük ve güçlü bir aileyiz. Biz bir olduğumuzda, birlikte olduğumuzda hiçbir kuvvet bizi yıkamayacak bundan emin olabilirsiniz. Bize inanmaya, bize destek olmaya devam edin. Göreceksiniz, çok yakın bir gelecekte Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda çok güzel başarılara, şampiyonluklara hep birlikte ulaşacağız” ifadelerini kullandı. İFTAR ŞENLİĞE DÖNÜŞTÜ Başkan Mevlüt Aktan’ın konuşmasının ardından taraftarlar meşale şov gerçekleştirdi. Manisalı olan, altyapıdan yetişen ve Ümit Milli Takımımızda forma giyen futbolcu Ayberk Karapo taraftarlarla birlikte 3’lü çektirdi ve Siyah-beyaz ışık şov yaptı. İftar programı Cumhuriyetimizin 100. Yılı şerefine çalınan 10. Yıl Marşımız ve şanlı Türk Bayrağımızın dalgalandırılmasıyla sona erdi. Haber Merkezi  
Manisa Futbol Kulübü’nün düzenlediği iftar yemeğine binlerce taraftar ve vatandaş katıldı. İftar yemeğine katılan misafirlere teşekkür eden Başkan Mevlüt Aktan, “Biz güçlü ve büyük bir aileyiz. Bir olduğumuzda, beraber olduğumuzda hiçbir güç bizi yıkamaz” ifadelerini kullandı.

Manisa Futbol Kulübü Yönetim Kurulu, futbolcuları ve teknik heyet, taraftarlar ve vatandaşlar iftar yemeğinde bir araya geldi. Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde gerçekleşen iftar yemeğine 2 bine yakın misafir katıldı. Dualarla açılan iftarın ardından Başkan Mevlüt Aktan, yemeğe katılan misafirlere teşekkür etti.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Manisa Futbol Kulübü’nün Manisa adını daha da yukarılara taşıyacağını belirten Başkan Aktan, “Öncelikle bu mübarek Ramazan ayında iftarımıza katılan, bizlerle aynı sofrayı, aynı lokmayı paylaşan herkese yönetim kurulum adına, futbolcularımız adına, teknik heyet ve personellerimiz adına teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Biz bu yola büyük hayallerle çıktık ve bu hayallere ulaşmak için çok çalışıyoruz. Manisa adını, Manisa bayrağını futbol dünyasında en yukarılara taşımak için mücadelemize sabırla devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“ŞAMPİYONLUKLARA HEP BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ”

Manisa Futbol Kulübü’nün yarışmacı kimliğinin yanında yetiştirici kimliğinin de her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Aktan, “Bugün Türkiye’de altyapısı en büyük olan kulüplerden biriyiz. Her yıl onlarca sporcumuzu alt yaş grubu Milli Takımlarımıza gönderiyoruz. Bu azimle çalışmaya devam edeceğiz ve göreceksiniz ki, bir gün Manisa Futbol Kulübü altyapısından yetişen bir sporcumuz A Milli Takımımızın da formasını giyecek. Biz buna yürekten inanıyoruz. Sizin de bizimle aynı inancı, aynı heyecanı yaşadığınızı biliyoruz. Biz altyapısıyla, akademisiyle, profesyonel futbol takımıyla kocaman büyük bir aileyiz. Biz sizinle, taraftarlarımızla, Manisalı futbolseverlerimizle birlikte büyük ve güçlü bir aileyiz. Biz bir olduğumuzda, birlikte olduğumuzda hiçbir kuvvet bizi yıkamayacak bundan emin olabilirsiniz. Bize inanmaya, bize destek olmaya devam edin. Göreceksiniz, çok yakın bir gelecekte Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda çok güzel başarılara, şampiyonluklara hep birlikte ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

İFTAR ŞENLİĞE DÖNÜŞTÜ

Başkan Mevlüt Aktan’ın konuşmasının ardından taraftarlar meşale şov gerçekleştirdi. Manisalı olan, altyapıdan yetişen ve Ümit Milli Takımımızda forma giyen futbolcu Ayberk Karapo taraftarlarla birlikte 3’lü çektirdi ve Siyah-beyaz ışık şov yaptı. İftar programı Cumhuriyetimizin 100. Yılı şerefine çalınan 10. Yıl Marşımız ve şanlı Türk Bayrağımızın dalgalandırılmasıyla sona erdi. Haber Merkezi

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.