Tecrübeli gazeteci, öğrencilerle bir araya geldi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2024 - 17:35, Güncelleme: 03.04.2024 - 16:24
 

Tecrübeli gazeteci, öğrencilerle bir araya geldi

Tecrübeli gazeteci, öğrencilerle bir araya geldi
Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey, MAUN İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümüne konuk oldu.İletişim Fakültesindeki genç gazetecilerle söyleşi gerçekleştiren Özbey, genç meslektaşlarıyla 22 yıllık deneyimlerini paylaştı. Başkan Özbey, öğrencilere gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu ve bu alanda cemiyet olarak gazetecilerin yetişmesi konusunda çeşitli destekler sağladıklarını ifade etti.Özbey, konuşmasının sonunda Muş Gazeteciler Cemiyeti ile MAUN arasında protokol imzaladığını da kaydetti. Özbey yapılan bu protokol çerçevesinde İletişim Fakültesi ile ortak çalışmalar yapacaklarını belirtti.
Tecrübeli gazeteci, öğrencilerle bir araya geldi
Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey, MAUN İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümüne konuk oldu.
İletişim Fakültesindeki genç gazetecilerle söyleşi gerçekleştiren Özbey, genç meslektaşlarıyla 22 yıllık deneyimlerini paylaştı. Başkan Özbey, öğrencilere gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu ve bu alanda cemiyet olarak gazetecilerin yetişmesi konusunda çeşitli destekler sağladıklarını ifade etti.
Özbey, konuşmasının sonunda Muş Gazeteciler Cemiyeti ile MAUN arasında protokol imzaladığını da kaydetti. Özbey yapılan bu protokol çerçevesinde İletişim Fakültesi ile ortak çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Muş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.