TRAFİK KAZASINDA MİLLİ WUSHU SPORCUSU BUKET KAYA HAYATINI KAYBETTİ

MAGAZİN 23.10.2023 - 13:03, Güncelleme: 23.10.2023 - 13:03
 

TRAFİK KAZASINDA MİLLİ WUSHU SPORCUSU BUKET KAYA HAYATINI KAYBETTİ

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde patates yüklü TIR'a arkadan çarpan otomobilde bulunan Wushu Türkiye Milli Takımı sporcusu Buket Kaya, kazada yaşamını yitirdi. Spor camiası büyük bir kayba uğradı.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde TIR'a arkadan çarpan otomobilde bulunan Wushu Türkiye Milli Takımı sporcusu Buket Kaya hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Kayseri - Malatya kara yolu Nalçık Bulvarı üzerinde R.Ö.'nün sürücüsü olduğu otomobil, patates yüklü TIR'a arkadan çarparak orta refüje çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobilden yaralı olarak çıkartılan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. SPOR DÜNYASI BUKET KAYA'NIN KAYBINA ÜZGÜN Otomobilde bulunan milli sporcu Buket Kaya'nın ise hayatını kaybettiği belirlendi. Kazanın ardından trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, hurdaya dönen otomobil ise incelemelerin ardından çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı. BAŞARILI SPORCUNUN ARDINDA İKİ ŞAMPİYONLUK HİKAYESİ Kayseri Spor A.Ş.'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz bünyesinde milli sporcumuz olan Buket Kaya'nın elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Sporcumuza Allah'tan rahmet, kederli ailesine, tüm yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi. Haber Merkezi
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde patates yüklü TIR'a arkadan çarpan otomobilde bulunan Wushu Türkiye Milli Takımı sporcusu Buket Kaya, kazada yaşamını yitirdi. Spor camiası büyük bir kayba uğradı.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde TIR'a arkadan çarpan otomobilde bulunan Wushu Türkiye Milli Takımı sporcusu Buket Kaya hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Kayseri - Malatya kara yolu Nalçık Bulvarı üzerinde R.Ö.'nün sürücüsü olduğu otomobil, patates yüklü TIR'a arkadan çarparak orta refüje çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobilden yaralı olarak çıkartılan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

SPOR DÜNYASI BUKET KAYA'NIN KAYBINA ÜZGÜN

Otomobilde bulunan milli sporcu Buket Kaya'nın ise hayatını kaybettiği belirlendi. Kazanın ardından trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, hurdaya dönen otomobil ise incelemelerin ardından çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı.

BAŞARILI SPORCUNUN ARDINDA İKİ ŞAMPİYONLUK HİKAYESİ

Kayseri Spor A.Ş.'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz bünyesinde milli sporcumuz olan Buket Kaya'nın elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Sporcumuza Allah'tan rahmet, kederli ailesine, tüm yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.