TÜRK METAL SENDİKASI CAFE 236’DA BULUŞTU

ÖZEL HABER 15.04.2024 - 15:30, Güncelleme: 15.04.2024 - 15:30
 

TÜRK METAL SENDİKASI CAFE 236’DA BULUŞTU

Türk Metal Sendikası'nın bünyesinde bulunan Manisa 1 Nolu Şubesi, Vestel Şubesi ve Manisa Şubesi, Cafe 236'da organize edilen akşam yemeğinde bir araya geldi.
Organize edilen yemek programına Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şube Başkanı Ercan Dereli, Vestel Şube Başkanı Suat Öztürk, Manisa Şube Başkanı Emrah Yunus Saruhan, Köksal Gündoğdu, Esat Hato, Ümit Akyolu, Celil Kurmaz, Bekir Düzgün, Safiye Alıcı, Erdeniz Özkan, Can Nurel, Salih Keskin, Ayberk Güner, Muhittin Uykusuz ve Ayşe Efe katıldı. YUMRUKAYA'DAN TEŞEKKÜR Yumrukaya, "Türk Metal Sendikası uzun yıllardır yaptığı çalışmalarla her zaman emeğin ve emekçinin yanında yer almıştır. Türk Metal Sendikası'nın bünyesinde bulunan Manisa 1 Nolu Şube, Vestel Şube ve Manisa Şube ile birlikte yemek programında bir araya geldik. Yemek programına katılan herkese teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında da kolaylıklar diliyorum." açıklamasında bulundu. HATIRA FOTOĞRAFLARI ÇEKTİRİLDİ Manisa 1 Nolu Şube Başkanı Ercan Dereli, Vestel Şube Başkanı Suat Öztürk ve Manisa Şube Başkanı Emrah Yunus Saruhan da yemek organizasyonuna katıldığı için Yumrukaya'ya teşekkür etti. Yemek programı hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile birlikte sona erdi. Hüseyin Güntaç Fömlu
Türk Metal Sendikası'nın bünyesinde bulunan Manisa 1 Nolu Şubesi, Vestel Şubesi ve Manisa Şubesi, Cafe 236'da organize edilen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Organize edilen yemek programına Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şube Başkanı Ercan Dereli, Vestel Şube Başkanı Suat Öztürk, Manisa Şube Başkanı Emrah Yunus Saruhan, Köksal Gündoğdu, Esat Hato, Ümit Akyolu, Celil Kurmaz, Bekir Düzgün, Safiye Alıcı, Erdeniz Özkan, Can Nurel, Salih Keskin, Ayberk Güner, Muhittin Uykusuz ve Ayşe Efe katıldı.

YUMRUKAYA'DAN TEŞEKKÜR

Yumrukaya, "Türk Metal Sendikası uzun yıllardır yaptığı çalışmalarla her zaman emeğin ve emekçinin yanında yer almıştır. Türk Metal Sendikası'nın bünyesinde bulunan Manisa 1 Nolu Şube, Vestel Şube ve Manisa Şube ile birlikte yemek programında bir araya geldik. Yemek programına katılan herkese teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında da kolaylıklar diliyorum." açıklamasında bulundu.

HATIRA FOTOĞRAFLARI ÇEKTİRİLDİ

Manisa 1 Nolu Şube Başkanı Ercan Dereli, Vestel Şube Başkanı Suat Öztürk ve Manisa Şube Başkanı Emrah Yunus Saruhan da yemek organizasyonuna katıldığı için Yumrukaya'ya teşekkür etti. Yemek programı hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile birlikte sona erdi. Hüseyin Güntaç Fömlu

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.