VALİ ÜNLÜ’DEN OKULLARDA İNCELEME

YEREL 22.02.2024 - 11:03, Güncelleme: 22.02.2024 - 11:11
 

VALİ ÜNLÜ’DEN OKULLARDA İNCELEME

Manisa Valisi Enver Ünlü, Yunusemre Sosyal Bilimler Lisesi’ne ziyarette bulundu. Öğretmen ve öğrencilerle bir araya Vali Ünlü daha sonra deprem tahkiki sonucu yıkılan ve yeniden yaptırılan okulların inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.
Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa’nın Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde bulunan okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Ünlü ilk olarak Yunusemre Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret etti. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Ünlü, sınıfları gezdi. Sınıflarda öğrencilerle tek tek ilgilenen ve sohbet eden Vali Ünlü daha sonra okulun yemekhanesinde öğrencilere yemek dağıttı. VALİ ÜNLÜ TALEPLERİ DİNLEDİ Vali Ünlü, Yunusemre Sosyal Bilimler Lisesi ziyaretinde öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştirerek okulun genel durumu hakkında bilgi alıp taleplerini dinledi. Öğrencilerin ihtiyaçlarını anlayıp onlara uygun desteği sağlamanın önemli olduğunu belirten Vali Ünlü, her bir öğrencinin bireysel yeteneklerinin ve ilgi alanlarının dikkate alınarak onları desteklemenin başarıyı artıracağına dikkat çekti. Vali Ünlü, Yunusemre Sosyal Bilimler Lisesi ziyareti sonrası deprem tahkiki sonucu yıkılan okulların inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. VALİ ÜNLÜ BİLGİ ALDI   Şehzadeler ilçesinde deprem tahkiki sonucu yıkılan Ali Rıza Çevik Ortaokulu yerine Hayırsever Mustafa Ali Bayer tarafından yaptırılan "32 Derslikli Münire Bayer Ortaokulu inşaatı ile Yunusemre ilçesinde deprem tahkiki sonucu yıkılan Saruhan Bey Ortaokulu ek binası yerine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan "20 Derslikli LalaPaşa Ortaokulu" inşaatını yerinde inceleyen Vali Ünlü, yapılan çalışmalarda gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. “İNŞAAT SÜRECİNİ TİTİZLİKLE TAKİP EDİYORUZ” Yeniden yapılan okulların inşaatını yakından takip ettiklerini belirten Vali Ünlü, “Öğrencilerimizin eğitim alacakları ortamların güvenliği ve kalitesi, bizim önceliğimizdir. Bu nedenle, inşaat sürecini titizlikle takip ediyoruz ve gerekli önlemleri alıyoruz. Yapılan incelemeler sonucunda, okullarımızın modern ve güvenli bir şekilde yeniden inşa edildiğini görmekten memnuniyet duyuyorum. Ancak, bu süreçte herhangi bir aksaklık veya eksiklik varsa, bunları derhal gidermek için gerekli adımları atacağımızdan emin olabilirsiniz. Toplumumuzun geleceği olan çocuklarımızın eğitim ortamlarının en iyi şekilde sağlanması için çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte daha güvenli ve sağlam bir gelecek inşa edeceğiz." dedi. (İHA)
Manisa Valisi Enver Ünlü, Yunusemre Sosyal Bilimler Lisesi’ne ziyarette bulundu. Öğretmen ve öğrencilerle bir araya Vali Ünlü daha sonra deprem tahkiki sonucu yıkılan ve yeniden yaptırılan okulların inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa’nın Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde bulunan okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Ünlü ilk olarak Yunusemre Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret etti. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Ünlü, sınıfları gezdi. Sınıflarda öğrencilerle tek tek ilgilenen ve sohbet eden Vali Ünlü daha sonra okulun yemekhanesinde öğrencilere yemek dağıttı.

VALİ ÜNLÜ TALEPLERİ DİNLEDİ

Vali Ünlü, Yunusemre Sosyal Bilimler Lisesi ziyaretinde öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştirerek okulun genel durumu hakkında bilgi alıp taleplerini dinledi. Öğrencilerin ihtiyaçlarını anlayıp onlara uygun desteği sağlamanın önemli olduğunu belirten Vali Ünlü, her bir öğrencinin bireysel yeteneklerinin ve ilgi alanlarının dikkate alınarak onları desteklemenin başarıyı artıracağına dikkat çekti. Vali Ünlü, Yunusemre Sosyal Bilimler Lisesi ziyareti sonrası deprem tahkiki sonucu yıkılan okulların inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

VALİ ÜNLÜ BİLGİ ALDI  

Şehzadeler ilçesinde deprem tahkiki sonucu yıkılan Ali Rıza Çevik Ortaokulu yerine Hayırsever Mustafa Ali Bayer tarafından yaptırılan "32 Derslikli Münire Bayer Ortaokulu inşaatı ile Yunusemre ilçesinde deprem tahkiki sonucu yıkılan Saruhan Bey Ortaokulu ek binası yerine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan "20 Derslikli LalaPaşa Ortaokulu" inşaatını yerinde inceleyen Vali Ünlü, yapılan çalışmalarda gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

“İNŞAAT SÜRECİNİ TİTİZLİKLE TAKİP EDİYORUZ”

Yeniden yapılan okulların inşaatını yakından takip ettiklerini belirten Vali Ünlü, “Öğrencilerimizin eğitim alacakları ortamların güvenliği ve kalitesi, bizim önceliğimizdir. Bu nedenle, inşaat sürecini titizlikle takip ediyoruz ve gerekli önlemleri alıyoruz. Yapılan incelemeler sonucunda, okullarımızın modern ve güvenli bir şekilde yeniden inşa edildiğini görmekten memnuniyet duyuyorum. Ancak, bu süreçte herhangi bir aksaklık veya eksiklik varsa, bunları derhal gidermek için gerekli adımları atacağımızdan emin olabilirsiniz. Toplumumuzun geleceği olan çocuklarımızın eğitim ortamlarının en iyi şekilde sağlanması için çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte daha güvenli ve sağlam bir gelecek inşa edeceğiz." dedi. (İHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.