VARGAS RESMEN MALATYALI OLUYOR

MAGAZİN 14.09.2023 - 13:01, Güncelleme: 14.09.2023 - 13:04
 

VARGAS RESMEN MALATYALI OLUYOR

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Milli Voleybolcu Melissa Vargas'a hemşehrilik beratı verilmesini kararlaştırdı. Hemşehrilik beratı verilecek olan Vargas resmen Malatyalı olacak.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Filenin Sultanları'nın yıldızı Melissa Vargas'a hemşehrilik beratı vererek, resmen Malatyalı yapacak. Yeni Malatya Gazetesi'nin haberine göre; Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın meclise sunduğu önerge oy çokluğu ile kabul edildi.Fahri Hemşehrilik beratını, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Selahattin Gürkan'ın Vargas'a takdim etmesi bekleniyor.   NE OLMUŞTU? 16 Ekim 1999'da Küba Cienfuegos'ta dünyaya gelen Vargas, "Malatyalıyım" sözleriyle gündem olmuş ve son yıllarda 'Nerelisin?' sorusuna sık sık "Malatya" yanıtını vermişti.  Vargas, Türk vatandaşlığına geçişinde büyük rolü olan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da Malatyalı olarak milli futbolcuyla gurur duyduğunu açıklamıştı. Haber Merkezi
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Milli Voleybolcu Melissa Vargas'a hemşehrilik beratı verilmesini kararlaştırdı. Hemşehrilik beratı verilecek olan Vargas resmen Malatyalı olacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Filenin Sultanları'nın yıldızı Melissa Vargas'a hemşehrilik beratı vererek, resmen Malatyalı yapacak. Yeni Malatya Gazetesi'nin haberine göre;

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın meclise sunduğu önerge oy çokluğu ile kabul edildi.Fahri Hemşehrilik beratını, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Selahattin Gürkan'ın Vargas'a takdim etmesi bekleniyor.
 

NE OLMUŞTU?

16 Ekim 1999'da Küba Cienfuegos'ta dünyaya gelen Vargas, "Malatyalıyım" sözleriyle gündem olmuş ve son yıllarda 'Nerelisin?' sorusuna sık sık "Malatya" yanıtını vermişti. 
Vargas, Türk vatandaşlığına geçişinde büyük rolü olan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da Malatyalı olarak milli futbolcuyla gurur duyduğunu açıklamıştı. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.