YAPILAN GÖLETLER SARIGÖL'ÜN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATTI

SARIGÖL 03.03.2024 - 13:25, Güncelleme: 03.03.2024 - 16:58
 

YAPILAN GÖLETLER SARIGÖL'ÜN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATTI

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Dadağlı köyünde 3 ayrı yerde uzun yıllar öncesinde yapılan göletler ilçenin doğal güzelliğine güzellik katarken, gölet manzaraları ise vatandaşları adeta büyülüyor.
Sarıgöl Dadağlı köyü halkı tarafından geçtiğimiz yıllar içerisinde üç yerde yaptırılan göletler manzaralarıyla dikkat çekiyor. İNSANLARI MEST EDİYOR" Sarıgöl Dadağlı Mahallesi Muhtarı İlyas Tosun, "Bu göletlerin ne zaman yapıldığını bilen yok. Zamanında hayvan sürülerinin su içmesi için yapılmış olan bu göletlerden mahallemize en yakın olanı Işıklar Mevkiindeki gölettir. Gerçekten de doğal güzelliği insanları mest ediyor." dedi.  "BURASI GERÇEKTEN DOĞA HARİKASI" Doğa güzelliğine hayran kalan piknikçilerden Serhat Akkaya isimli vatandaş, "Burası gerçekten doğa harikası. Temiz havası ve güzel bir manzarası var. Göletten yansıyan manzara insanı büyülemekte. Ailecek burada hafta sonunda dinlenmenin mutluluğunu yaşamaktayız." diye konuştu. (İHA)                         
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Dadağlı köyünde 3 ayrı yerde uzun yıllar öncesinde yapılan göletler ilçenin doğal güzelliğine güzellik katarken, gölet manzaraları ise vatandaşları adeta büyülüyor.

Sarıgöl Dadağlı köyü halkı tarafından geçtiğimiz yıllar içerisinde üç yerde yaptırılan göletler manzaralarıyla dikkat çekiyor.

İNSANLARI MEST EDİYOR"

Sarıgöl Dadağlı Mahallesi Muhtarı İlyas Tosun, "Bu göletlerin ne zaman yapıldığını bilen yok. Zamanında hayvan sürülerinin su içmesi için yapılmış olan bu göletlerden mahallemize en yakın olanı Işıklar Mevkiindeki gölettir. Gerçekten de doğal güzelliği insanları mest ediyor." dedi. 

"BURASI GERÇEKTEN DOĞA HARİKASI"

Doğa güzelliğine hayran kalan piknikçilerden Serhat Akkaya isimli vatandaş, "Burası gerçekten doğa harikası. Temiz havası ve güzel bir manzarası var. Göletten yansıyan manzara insanı büyülemekte. Ailecek burada hafta sonunda dinlenmenin mutluluğunu yaşamaktayız." diye konuştu. (İHA)                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.