Yaz Kur’an kursu öğrencilerinden yaşlılara ziyaret

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2026 - 10:21, Güncelleme: 10.08.2026 - 11:05
 

Yaz Kur’an kursu öğrencilerinden yaşlılara ziyaret

Bayburt İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yürütülen “Büyüklerimize Vefa” projesi kapsamında yaz Kur’an kursu öğrencileri, hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Öğrenciler, ziyaretlerde büyüklerle sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Buluşmalarda öğrencilere vefa, saygı ve kuşaklar arası iletişimin önemi aktarılırken, ziyaret edilen vatandaşlara moral verildi.
Bayburt’ta yaz Kur’an kursu öğrencileri, “Büyüklerimize Vefa” projesi kapsamında hasta ve yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi. Ev ziyaretlerinde öğrenciler ile büyükler arasında sohbet ortamı oluşturuldu. ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ZİYARET Bayburt İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında yaz Kur’an kursu öğrencileri, hasta ve yaşlı vatandaşların evlerine konuk oldu. Ziyaretlerde öğrenciler, büyüklerle sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin gerçekleştirdiği ziyaretlerin hasta ve yaşlı vatandaşlara moral vermesi amaçlandı. VEFA VE SAYGININ ÖNEMİ ANLATILDI Ziyaretler sırasında öğrencilere büyüklerle iletişim kurmanın, yaşlılara saygı göstermenin ve vefa duygusunun önemi anlatıldı. Öğrencilerin doğrudan iletişim kurarak gerçekleştirdiği buluşmalarla farklı kuşaklar arasında iletişimin güçlendirilmesine katkı sağlandı. MANEVİ DANIŞMAN VE KURS ÖĞRETİCİSİ EŞLİK ETTİ Ziyaretlerde öğrencilere Hastane Manevi Danışmanı Hatice Ozan Okur ile Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Ertaç eşlik etti. “Büyüklerimize Vefa” projesi kapsamında gerçekleştirilen buluşmalarla öğrencilerin büyüklerle iletişim kurması ve vefa bilincinin güçlendirilmesi hedeflendi. İHA
Bayburt İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yürütülen “Büyüklerimize Vefa” projesi kapsamında yaz Kur’an kursu öğrencileri, hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Öğrenciler, ziyaretlerde büyüklerle sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Buluşmalarda öğrencilere vefa, saygı ve kuşaklar arası iletişimin önemi aktarılırken, ziyaret edilen vatandaşlara moral verildi.

Bayburt’ta yaz Kur’an kursu öğrencileri, “Büyüklerimize Vefa” projesi kapsamında hasta ve yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi. Ev ziyaretlerinde öğrenciler ile büyükler arasında sohbet ortamı oluşturuldu.

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ZİYARET

Bayburt İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında yaz Kur’an kursu öğrencileri, hasta ve yaşlı vatandaşların evlerine konuk oldu. Ziyaretlerde öğrenciler, büyüklerle sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin gerçekleştirdiği ziyaretlerin hasta ve yaşlı vatandaşlara moral vermesi amaçlandı.

VEFA VE SAYGININ ÖNEMİ ANLATILDI

Ziyaretler sırasında öğrencilere büyüklerle iletişim kurmanın, yaşlılara saygı göstermenin ve vefa duygusunun önemi anlatıldı. Öğrencilerin doğrudan iletişim kurarak gerçekleştirdiği buluşmalarla farklı kuşaklar arasında iletişimin güçlendirilmesine katkı sağlandı.

MANEVİ DANIŞMAN VE KURS ÖĞRETİCİSİ EŞLİK ETTİ

Ziyaretlerde öğrencilere Hastane Manevi Danışmanı Hatice Ozan Okur ile Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Ertaç eşlik etti. “Büyüklerimize Vefa” projesi kapsamında gerçekleştirilen buluşmalarla öğrencilerin büyüklerle iletişim kurması ve vefa bilincinin güçlendirilmesi hedeflendi.

İHA

Bayburt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.