YELİZ YEŞİLMEN'İ YASA BOĞAN ÖLÜM

MAGAZİN 23.10.2023 - 12:42, Güncelleme: 23.10.2023 - 12:42
 

YELİZ YEŞİLMEN'İ YASA BOĞAN ÖLÜM

Uzun Süreli Parkinson Mücadelesi Sonucu Cemal Yeşilmen'i Yitirdik; Yeliz Yeşilmen, Babasının Ardından Dua İstiyor
Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in 25 yıldır Parkinson ile mücadele eden ve 1,5 aydır da yoğun bakımda tedavi gören babası Cemal Yeşilmen bugün hayatını kaybetti. Acıyla yıkılan Yeliz Yeşilmen, babasının bugün defnedileceğini söyledi. "1,5 AYDIR YOĞUN BAKIMDA ACI ÇEKİYORDU" Uzun süredir ailesinin yanından ayrılmayan ve sık sık babası için dua isteyen Yeliz Yeşilmen, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi duyurdu. Babasının vefat ettiğini söyleyen Yeşilmen "Biricik Cemomuzu kaybettik. Bir süre yokum. Allah onu cennetine aldı, dualarınızı bekliyoruz. Bu çok acı veriyor bana ama o da 1,5 aydır yoğun bakımda acı çekiyordu. 25 yıllık Parkinson hastası, deprem sonrası evini kaybedince daha kötü oldu" dedi. Cenaze bilgilerini de paylaşan ünlü isim "Babam bugün ikindi namazı ile Adana Kabasakal mezarlığına defnedilecek" ifadelerini kullandı. Haber Merkezi
Uzun Süreli Parkinson Mücadelesi Sonucu Cemal Yeşilmen'i Yitirdik; Yeliz Yeşilmen, Babasının Ardından Dua İstiyor

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in 25 yıldır Parkinson ile mücadele eden ve 1,5 aydır da yoğun bakımda tedavi gören babası Cemal Yeşilmen bugün hayatını kaybetti. Acıyla yıkılan Yeliz Yeşilmen, babasının bugün defnedileceğini söyledi.

"1,5 AYDIR YOĞUN BAKIMDA ACI ÇEKİYORDU"

Uzun süredir ailesinin yanından ayrılmayan ve sık sık babası için dua isteyen Yeliz Yeşilmen, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi duyurdu. Babasının vefat ettiğini söyleyen Yeşilmen "Biricik Cemomuzu kaybettik. Bir süre yokum. Allah onu cennetine aldı, dualarınızı bekliyoruz. Bu çok acı veriyor bana ama o da 1,5 aydır yoğun bakımda acı çekiyordu. 25 yıllık Parkinson hastası, deprem sonrası evini kaybedince daha kötü oldu" dedi. Cenaze bilgilerini de paylaşan ünlü isim "Babam bugün ikindi namazı ile Adana Kabasakal mezarlığına defnedilecek" ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.