YENİŞEHİRLİOĞLU AÇIKLADI: ORMAN YANGINLARINDA 'İHA' DÖNEMİ

Teknoloji 30.07.2023 - 13:14, Güncelleme: 30.07.2023 - 13:39
 

YENİŞEHİRLİOĞLU AÇIKLADI: ORMAN YANGINLARINDA 'İHA' DÖNEMİ

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, orman yangınlarıyla mücadelede İHA'ların görevlendirilmesiyle ilgili, 5 noktada hizmet vermesine ilişkin müdahale süresindeki düşüşün ülkemiz ve Manisa için önemli bir rol oynadığını belirtti. AK Partili Yenişehirlioğlu, “Orman yangınlarına ilk müdahale süresi ortalama 45 dakikadan 11 dakikaya düşmüştür.” dedi.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, ülkemizin dört bir yanında meydana gelen orman yangınlarıyla mücadelede yerli ve milli insansız hava araçlarımızın yeri şüphesiz çok önemli olduğunu vurguladı. “45 DAKİKADAN 11 DAKİKAYA DÜŞTÜ” AK Partili Yenişehirlioğlu, “Aralarında Manisa ve Akhisar’ımızın da bulunduğu 5 farklı noktada konuşlu İHA’lar yangınla mücadelede elimizi güçlendiriyor. İHA’ların ve yüksek teknolojinin kullanılmasıyla birlikte ülkemizde orman yangınlarına ilk müdahale süresi ortalama 45 dakikadan 11 dakikaya düşmüştür.” dedi. GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ Müdahale süresindeki düşüşün ülkemizde ve Manisa’da çok önemli bir rol oynadığını belirten AK Partili Yenişehirlioğlu orman yangınlarıyla mücadelede görev alan kurum kuruluşlara ve personelleri tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.                                                                                                                                                      YENİŞEHİRLİOĞLU TARIMI DA YAKINDAN TAKİP EDİYOR Öte yandan AK Partili Yenişehirlioğlu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın “237 milyon 819 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz.” paylaşımının ardından “Toplamda 237 milyon 819 bin TL tarımsal destekleme ödemesi, alın teri ve emekle üreten çiftçilerimizin hesaplarına bugün aktarılıyor… Başta Manisa’lı üreticilerimiz olmak üzere tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun.” dedi. YENİŞEHİRLİOĞLU GELİŞMELERİN TAKİPÇİSİ OLACAK Yenişehirlioğlu yaptığı açıklamayla çiftçilerin alın teri ve emekleriyle üreten çiftçilerin yanında olduğunu gösteren cana yakın paylaşımıyla her gelişmelerin takipçisi olduğunu gösterdi. Belgin Koçak
AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, orman yangınlarıyla mücadelede İHA'ların görevlendirilmesiyle ilgili, 5 noktada hizmet vermesine ilişkin müdahale süresindeki düşüşün ülkemiz ve Manisa için önemli bir rol oynadığını belirtti. AK Partili Yenişehirlioğlu, “Orman yangınlarına ilk müdahale süresi ortalama 45 dakikadan 11 dakikaya düşmüştür.” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, ülkemizin dört bir yanında meydana gelen orman yangınlarıyla mücadelede yerli ve milli insansız hava araçlarımızın yeri şüphesiz çok önemli olduğunu vurguladı.

“45 DAKİKADAN 11 DAKİKAYA DÜŞTÜ”

AK Partili Yenişehirlioğlu, “Aralarında Manisa ve Akhisar’ımızın da bulunduğu 5 farklı noktada konuşlu İHA’lar yangınla mücadelede elimizi güçlendiriyor. İHA’ların ve yüksek teknolojinin kullanılmasıyla birlikte ülkemizde orman yangınlarına ilk müdahale süresi ortalama 45 dakikadan 11 dakikaya düşmüştür.” dedi.

GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Müdahale süresindeki düşüşün ülkemizde ve Manisa’da çok önemli bir rol oynadığını belirten AK Partili Yenişehirlioğlu orman yangınlarıyla mücadelede görev alan kurum kuruluşlara ve personelleri tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.                                                                                                                                                     

YENİŞEHİRLİOĞLU TARIMI DA YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Öte yandan AK Partili Yenişehirlioğlu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın “237 milyon 819 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz.” paylaşımının ardından “Toplamda 237 milyon 819 bin TL tarımsal destekleme ödemesi, alın teri ve emekle üreten çiftçilerimizin hesaplarına bugün aktarılıyor… Başta Manisa’lı üreticilerimiz olmak üzere tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun.” dedi.

YENİŞEHİRLİOĞLU GELİŞMELERİN TAKİPÇİSİ OLACAK

Yenişehirlioğlu yaptığı açıklamayla çiftçilerin alın teri ve emekleriyle üreten çiftçilerin yanında olduğunu gösteren cana yakın paylaşımıyla her gelişmelerin takipçisi olduğunu gösterdi. Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.