YUMRUKAYA, VALİ ÜNLÜ'YÜ OFİSHOME'DA AĞIRLADI

ÖZEL HABER 07.03.2024 - 15:59, Güncelleme: 07.03.2024 - 16:06
 

YUMRUKAYA, VALİ ÜNLÜ'YÜ OFİSHOME'DA AĞIRLADI

Manisa Valisi Enver Ünlü, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofishome mağazasında ziyaret etti. Yapılan görüşme öncesi Vali Ünlü Ofishome mağazasını gezerken, Yumrukaya'dan yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.
"YUMRUKAYA ÖNEMLİ BİR DEĞER" Vali Ünlü, "Erdinç Yumrukaya hem Manisa hem de bizim için önemli bir değer. Yaptığı çalışmalar ile tüm Manisa'ya örnek olmuş bir isimdir. Ofishome mağazasına gelerek Yumrukaya'yı ziyaret ettim ve misafirperverliği için de teşekkür ederim. Şehzadeler şehrimiz Manisa'nın üzerine faydalı ve hoş sohbet havasında bir görüşme gerçekleştirdik. Burada yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldım. Hem Yumrukaya'ya hem de Ofishome ailesine çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadesinde bulundu. YUMRUKAYA'DAN VALİ ÜNLÜ'YE TEŞEKKÜR Vali Ünlü'nün ziyaretinden dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade eden Yumrukaya, "Manisa Valimiz Sayın Enver Ünlü'yü Ofishome mağazamızda ağırlamak beni oldukça mutlu etti. Güzel şehrimiz Manisa'mızın Vali Ünlü'nün dokunuşları ile daha ileri bir seviyeye geleceğine yürekten inanıyorum. Yoğun temposuna rağmen bizlere vakit ayırdı ve güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyareti için Vali Ünlü'ye teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum." açıklamasında bulundu. 
Manisa Valisi Enver Ünlü, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofishome mağazasında ziyaret etti. Yapılan görüşme öncesi Vali Ünlü Ofishome mağazasını gezerken, Yumrukaya'dan yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

"YUMRUKAYA ÖNEMLİ BİR DEĞER"

Vali Ünlü, " Erdinç Yumrukaya hem Manisa hem de bizim için önemli bir değer. Yaptığı çalışmalar ile tüm Manisa'ya örnek olmuş bir isimdir. Ofishome mağazasına gelerek Yumrukaya'yı ziyaret ettim ve misafirperverliği için de teşekkür ederim. Şehzadeler şehrimiz Manisa'nın üzerine faydalı ve hoş sohbet havasında bir görüşme gerçekleştirdik. Burada yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldım. Hem Yumrukaya'ya hem de Ofishome ailesine çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadesinde bulundu.

YUMRUKAYA'DAN VALİ ÜNLÜ'YE TEŞEKKÜR

Vali Ünlü'nün ziyaretinden dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade eden Yumrukaya, " Manisa Valimiz Sayın Enver Ünlü'yü Ofishome mağazamızda ağırlamak beni oldukça mutlu etti. Güzel şehrimiz Manisa'mızın Vali Ünlü'nün dokunuşları ile daha ileri bir seviyeye geleceğine yürekten inanıyorum. Yoğun temposuna rağmen bizlere vakit ayırdı ve güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyareti için Vali Ünlü'ye teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum." açıklamasında bulundu. 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.