YUMRUKAYA’DAN BAŞKAN ZEYREK’E “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

ÖZEL HABER 22.04.2024 - 11:28, Güncelleme: 22.04.2024 - 11:28
 

YUMRUKAYA’DAN BAŞKAN ZEYREK’E “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimleri'nde aldığı yüzde 57.26'lık oy oranı ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mimar Ferdi Zeyrek kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan misafirlerini makamında konuk etmeye devam ediyor. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’yı makamında ağırlayan Başkan Zeyrek, ETV mikrofonuna özel açıklamalarda bulundu.
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, 31 Mart yerel seçimlerinden büyük bir zaferle ayrılarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mimar Ferdi Zeyrek'i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarete ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, ETV-Denge Gazetesi ve Ofishome ekipleri de katıldı. YUMRUKAYA'DAN BAŞKAN ZEYREK'E TEŞEKKÜR Yumrukaya, "ETV-Denge Gazetesi ve Ofishome olarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'i makamında ziyaret ettik. Sayın Zeyrek'e seçimden zaferle çıkacağını aylar öncesinden kendisine söylemiştim. Kısa bir süredir başkan olmasına rağmen Zeyrek hizmetlerini hayata geçirmeye başladı. Tüm Manisa halkının huzurunda Başkan Zeyrek'e 'Allah Mahcup etmesin' diyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Meclisi ve Başkan Zeyrek'in yaptığı hizmetler ETV'den canlı olarak yayınlanacak. Bir ağabeyi olarak tüm beklentileri karşılayacak ismin Ferdi Zeyrek olduğunu söylüyorum. Misafirperverliği için Başkan Zeyrek'e teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında da kolaylıklar ve başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu. "ERDİNÇ YUMRUKAYA BİZİM AĞABEYİMİZDİR" Başkan Zeyrek, "Öncelikle ETV-Denge Gazetesi ailesi ve Erdinç Şirketler Grubu'na nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Yumrukaya seçim sonuçlarını 1.5 ay önceden tahmin etti ve hayırlı olsun dileklerini şahsıma ileten ilk kişilerden biri oldu. Erdinç Yumrukaya hem benim rahmetli babamın dostu hem de bizim ağabeyimizdir. Seçim zamanı söz verdiğimiz 'İlk 2 ton su 1 TL' vaadimizi de Meclis'ten oybirliği ile geçirmiş bulunmaktayız ve Manisalı hemşehrilerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi. "BÜYÜKŞEHİR'İN KAPILARI HERKESE AÇIK" Başkan Zeyrek, "Bundan sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin tüm imkânları ve gücü Manisa Halkı için harcanacak. 5 yıl boyunca bize oy veren ve vermeyen değil, 1.5 milyon vatandaşımızın başkanı olacak bir Ferdi Zeyrek olacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kapıları herkese açık. Artık şeffaf, ulaşılabilir ve adaletli bir yönetim anlayışı ile birlikte yola çıktık ve 5 yıl boyunca herkes bu anlayışı görecek. Sadece Meclis salonundaki şeffaflık değil, bundan sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinden de hem mali bütçeleri hem de ay içinde yapılan harcamaları Manisamız'daki vatandaşlarımız görecek. Daha paylaşımcı ve ortak akıl ile belediyemizi daha iyi yerlere getireceğimizden eminim. 5 yıl sonunda bize oy atanlar 'Helal olsun verdiğim oya' oy atmayanlar ise, 'Keşke biz de oy atsaydık, hak ediyormuş' diyecekler." diye konuştu. "SOKAKTA HERKESİN YÜZÜ GÜLÜYOR" Velihan Yumrukaya, "Sayın Başkan Zeyrek'i seçim süresi boyunca ne kadar çok çalıştığını izledim. Seçim akabinde hiç durmadan çalışmalarına devam etti. Seçim sürecinde verdiği sözleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Sokakta gördüğümüz herkesin yüzü gülüyor. Hem Manisa'ya hem de kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum." ifadesinde bulundu. 
31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimleri'nde aldığı yüzde 57.26'lık oy oranı ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mimar Ferdi Zeyrek kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan misafirlerini makamında konuk etmeye devam ediyor. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’yı makamında ağırlayan Başkan Zeyrek, ETV mikrofonuna özel açıklamalarda bulundu.

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, 31 Mart yerel seçimlerinden büyük bir zaferle ayrılarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mimar Ferdi Zeyrek'i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarete ETV- Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, ETV- Denge Gazetesi ve Ofishome ekipleri de katıldı.

YUMRUKAYA'DAN BAŞKAN ZEYREK'E TEŞEKKÜR

Yumrukaya, "ETV- Denge Gazetesi ve Ofishome olarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'i makamında ziyaret ettik. Sayın Zeyrek'e seçimden zaferle çıkacağını aylar öncesinden kendisine söylemiştim. Kısa bir süredir başkan olmasına rağmen Zeyrek hizmetlerini hayata geçirmeye başladı. Tüm Manisa halkının huzurunda Başkan Zeyrek'e 'Allah Mahcup etmesin' diyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Meclisi ve Başkan Zeyrek'in yaptığı hizmetler ETV'den canlı olarak yayınlanacak. Bir ağabeyi olarak tüm beklentileri karşılayacak ismin Ferdi Zeyrek olduğunu söylüyorum. Misafirperverliği için Başkan Zeyrek'e teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında da kolaylıklar ve başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

"ERDİNÇ YUMRUKAYA BİZİM AĞABEYİMİZDİR"

Başkan Zeyrek, "Öncelikle ETV- Denge Gazetesi ailesi ve Erdinç Şirketler Grubu'na nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Yumrukaya seçim sonuçlarını 1.5 ay önceden tahmin etti ve hayırlı olsun dileklerini şahsıma ileten ilk kişilerden biri oldu. Erdinç Yumrukaya hem benim rahmetli babamın dostu hem de bizim ağabeyimizdir. Seçim zamanı söz verdiğimiz 'İlk 2 ton su 1 TL' vaadimizi de Meclis'ten oybirliği ile geçirmiş bulunmaktayız ve Manisalı hemşehrilerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

"BÜYÜKŞEHİR'İN KAPILARI HERKESE AÇIK"

Başkan Zeyrek, "Bundan sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin tüm imkânları ve gücü Manisa Halkı için harcanacak. 5 yıl boyunca bize oy veren ve vermeyen değil, 1.5 milyon vatandaşımızın başkanı olacak bir Ferdi Zeyrek olacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kapıları herkese açık. Artık şeffaf, ulaşılabilir ve adaletli bir yönetim anlayışı ile birlikte yola çıktık ve 5 yıl boyunca herkes bu anlayışı görecek. Sadece Meclis salonundaki şeffaflık değil, bundan sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinden de hem mali bütçeleri hem de ay içinde yapılan harcamaları Manisamız'daki vatandaşlarımız görecek. Daha paylaşımcı ve ortak akıl ile belediyemizi daha iyi yerlere getireceğimizden eminim. 5 yıl sonunda bize oy atanlar 'Helal olsun verdiğim oya' oy atmayanlar ise, 'Keşke biz de oy atsaydık, hak ediyormuş' diyecekler." diye konuştu.

"SOKAKTA HERKESİN YÜZÜ GÜLÜYOR"

Velihan Yumrukaya, "Sayın Başkan Zeyrek'i seçim süresi boyunca ne kadar çok çalıştığını izledim. Seçim akabinde hiç durmadan çalışmalarına devam etti. Seçim sürecinde verdiği sözleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Sokakta gördüğümüz herkesin yüzü gülüyor. Hem Manisa'ya hem de kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum." ifadesinde bulundu. 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.