ZEYTİN BUDAMASI VE İLAÇLAMASI BAŞLADI

MANİSA GÜNDEMİ 26.02.2024 - 10:33, Güncelleme: 26.02.2024 - 10:33
 

ZEYTİN BUDAMASI VE İLAÇLAMASI BAŞLADI

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde çiftçiler, zeytin ağaçlarının budama ve göztaşı ile ilaçlama işlerine başladı.
  Zeytin ağacı varlığı bakımından Türkiye'de en fazla zeytin ağacına sahip olan Manisa'da ağaçların budama ve ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Afşar Mahallesi'nde zeytin üreticisi Mustafa Akciğer, "Zeytinlerin budanmasına ve göztaşı ile ilaçlamasına başladık. Göztaşı çubukları besliyor. Yazın da zeytin ağaçlarını Akdeniz sineği gibi zararlılardan uzak tutuyor." dedi. İHA 
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde çiftçiler, zeytin ağaçlarının budama ve göztaşı ile ilaçlama işlerine başladı.

  Zeytin ağacı varlığı bakımından Türkiye'de en fazla zeytin ağacına sahip olan Manisa'da ağaçların budama ve ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Afşar Mahallesi'nde zeytin üreticisi Mustafa Akciğer, "Zeytinlerin budanmasına ve göztaşı ile ilaçlamasına başladık. Göztaşı çubukları besliyor. Yazın da zeytin ağaçlarını Akdeniz sineği gibi zararlılardan uzak tutuyor." dedi.

İHA 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.