MANİSA FK SİVASSPOR'A DİŞ GEÇİREMEDİ
Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig 32. hafta maçında sahasında Ö. Sivasspor ile karşılaştı. Manisa FK, 10 kişi tamamladığı mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı.
Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig 32. hafta mücadelesinde evinde Özbelsan Sivasspor’u konuk etti. Siyah-beyazlılar, Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı 1-0 kaybetti. Manisa FK’da Christophe Herelle, 74’üncü dakikada gördüğü ikinci sarı kartın ardından oyun dışında kaldı.
HAFTAYA RAKİP ADANADEMİRSPOR
Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig 33. hafta mücadelesinde deplasmanda Adana Demirspor’a konuk olacak. 3 Nisan Cuma günü Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 14.30’da başlayacak.
"SAÇMA BİR POZİSYON GOL OLDU"
Ligin sonuna doğru sakatlıklar ve cezalı oyuncularının arttığına dikkat çeken Manisa FK Teknik Direktörü Ahmet Pektaş, "Aslında dersimize iyi çalıştık. Bizim işimiz tamamen sahada kalmak. Oyun kurguladığımız gibi gidiyordu. Lakin saçma bir pozisyon gol oldu. Ligin sonu geliyor. Ligin sonu geldikçe sakatlarımız, cezalılarımız bu tarz problemler yaşıyoruz. Kadromuz yeterli genişlikte olmadığı zaman genç kardeşlerimize şans geliyor. Onlar da zaman zaman iyi performans gösterip hepimizi mutlu ediyorlar. Zaman zaman da böyle performansları beklentilerin altında kaldığı zaman bu tarz sonuçlar olabiliyor. Ama yapacak bir şey yok. Önümüzde bir milli takım arası var. Bu arayı iyi geçirip belki sakatlıkları biraz daha toparlamak için bir süre var önümüzde. Bu süreyi iyi geçirip önümüzdeki maçlarda elimizden geleni yaparak telafi etmeye çalışacağız" dedi.
"DEPLASMADAN OYNAMAK KOLAY DEĞİL"
Ligin bitime 6 hafta kala önemli bir 3 puanın sahibi oldukları için mutlu olduklarını belirten Sivasspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Haftalar ilerledikçe maçların zorluk derecesi yükseliyor. 44 puanda olan biz, 43 puanda olan rakibimiz. Deplasmanda oynamak kolay değil. Özellikle son 6 haftadır takımımızın gösterdiği performans bence gerçekten çok iyi. Bugün maça çok az bir dakika kötü başlayıp yediğimiz golün de ofsayt olmasıyla belki de silkelenmemize sebebiyet verdi. Ondan sonraki bölümde çok daha coşkulu, çok daha önde baskıları iyi yapan, mücadelesine hiç ödün vermeyen bir oyuncu grubum vardı bugün sahada. Hepsini tebrik ediyorum. Bence çok önemli bir maçtı. Bu önemli maçı deplasmanda galip geldiğimiz için mutluyum. Oyuncu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Taraftarlarımız çifte bayram olsun 3 puanı bize hediye edin demişlerdi bize. Biz de onlara bunu yaşattığımız için mutluyuz. Ama 6 hafta zorluk seviyesi çok yüksek maçlar var bundan sonrası için. Mücadelemize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
