MANİSA, SALI GÜNÜ FERDİ ZEYREK’İ ANACAK
MANİSA, SALI GÜNÜ FERDİ ZEYREK’İ ANACAK
Evinde geçirdiği talihsiz kaza sonrası hastanede yaşamını yitiren ve tüm ülkeyi yasa boğan Merhum Başkan Ferdi Zeyrek’in ölümünün birinci yıldönümü nedeniyle Manisa’da anma programı düzenlenecek. 9 Haziran Salı günü önce mevlit sonra da hayır yemeği şeklinde düzenlenecek olan anma programı öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, tüm vatandaşları programa davet etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 9 Haziran 2025 tarihinde hayatını kaybeden merhum Başkan Ferdi Zeyrek için Manisa’da anma programı düzenleneceğini açıkladı.
ÖNCE MEVLİT SONRA HAYIR YEMEĞİ
9 Haziran Salı günü Hatuniye Camii’nde saat 17.30’da mevlit okunacak. Ardından da Cumhuriyer Meydanı’nda saat 18.30’da hayır yemeği verilecek.
‘‘ANMA PROGRAMINA TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ’’
Sosyal meyda adresinden bir paylaşım yapan Başkan Dutlulu, ‘‘Bu şehir senin güler yüzünü, Manisa için kurduğun düşleri hiç unutmayacak Ferdi Zeyrek... Dostum, kardeşim, yol arkadaşım, merhum Başkanımız Ferdi Zeyrek’i özlemle ve rahmetle anıyoruz. Ona verdiğimiz sözü unutmayacak, inandığı, hayal ettiği o güzel günleri bu topraklarda hep birlikte büyüteceğiz. Ferdi Başkanımızın hatırasını yaşatmak için düzenleyeceğimiz anma programına tüm halkımızı bekliyoruz. Tarih: 9 Haziran Salı Mevlit: Hatuniye Camii | 17.30 Hayır Yemeği: Cumhuriyet Meydanı | 18.30’’ ifadelerini kullandı.
Muhabir: SERDAR FAZLI ATALANLILAR
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
