SEMİH BALABAN: BU İFTAR HALKIN KENDİ VERGİSİYLE VERİLDİ

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.02.2026 - 21:27, Güncelleme: 23.02.2026 - 21:27
 

SEMİH BALABAN: BU İFTAR HALKIN KENDİ VERGİSİYLE VERİLDİ

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, katıldığı iftar programının ardından yaptığı açıklamada, belediye bütçesiyle düzenlenen organizasyonların asıl sahibinin halk olduğunu vurguladı. Balaban, vatandaşların ödediği vergilerin yine vatandaşa hizmet olarak döndüğünü belirterek, "Bu sofra Semih Balaban’ın değil, halkın kendi sofrasıdır" dedi.
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video mesajla yerel yönetimdeki şeffaflık ve liyakat anlayışına dikkat çekti. İftar programı sonrası halka seslenen Balaban, belediye tarafından sunulan hizmetlerin bir lütuf değil, vatandaşın hakkı olduğunu ifade etti. HİZMETİN SAHİBİ YUNUSEMRE HALKIDIR Belediye imkanlarıyla gerçekleştirilen sosyal yardımlar ve etkinlikler konusunda mesafeli bir dil kullanan Başkan Balaban, harcanan her kuruşun kaynağını açıkladı. Balaban, "Bu iftar Semih Balaban’ın verdiği bir iftar değil. Bu, halkın kendi kendine verdiği bir iftardır. Sizden gelen vergilerle yine size sunulan bir hizmettir" şeklinde konuştu. MİNNET DEĞİL HİZMET VURGUSU Vatandaşların yerel yönetimlere karşı minnet duymasına gerek olmadığını savunan Balaban, asıl öznenin halk olduğunu dile getirdi. Kamu kaynaklarının kullanımında halkın önceliğine işaret eden Belediye Başkanı, "Hiç kimseye bu konuda minnet duymayın. Kendinize minnet duyun. Her zaman başımızın üzerinde yeriniz var" ifadelerini kullandı. DAYANIŞMA VE ŞEFFAFLIK MESAJI Sosyal medya paylaşımında dayanışma vurgusu yapan Balaban, Yunusemre’de yönetim anlayışının halk odaklı devam edeceğini kaydetti. Şehirde söz sahibinin millet olduğunu belirten Başkan Balaban, sofraların ve hizmetlerin gerçek sahibinin vatandaşlar olduğunu, bu bereketin tüm kente ait olduğunu sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, katıldığı iftar programının ardından yaptığı açıklamada, belediye bütçesiyle düzenlenen organizasyonların asıl sahibinin halk olduğunu vurguladı. Balaban, vatandaşların ödediği vergilerin yine vatandaşa hizmet olarak döndüğünü belirterek, "Bu sofra Semih Balaban’ın değil, halkın kendi sofrasıdır" dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video mesajla yerel yönetimdeki şeffaflık ve liyakat anlayışına dikkat çekti. İftar programı sonrası halka seslenen Balaban, belediye tarafından sunulan hizmetlerin bir lütuf değil, vatandaşın hakkı olduğunu ifade etti.

HİZMETİN SAHİBİ YUNUSEMRE HALKIDIR

Belediye imkanlarıyla gerçekleştirilen sosyal yardımlar ve etkinlikler konusunda mesafeli bir dil kullanan Başkan Balaban, harcanan her kuruşun kaynağını açıkladı. Balaban, "Bu iftar Semih Balaban’ın verdiği bir iftar değil. Bu, halkın kendi kendine verdiği bir iftardır. Sizden gelen vergilerle yine size sunulan bir hizmettir" şeklinde konuştu.

MİNNET DEĞİL HİZMET VURGUSU

Vatandaşların yerel yönetimlere karşı minnet duymasına gerek olmadığını savunan Balaban, asıl öznenin halk olduğunu dile getirdi. Kamu kaynaklarının kullanımında halkın önceliğine işaret eden Belediye Başkanı, "Hiç kimseye bu konuda minnet duymayın. Kendinize minnet duyun. Her zaman başımızın üzerinde yeriniz var" ifadelerini kullandı.

DAYANIŞMA VE ŞEFFAFLIK MESAJI

Sosyal medya paylaşımında dayanışma vurgusu yapan Balaban, Yunusemre’de yönetim anlayışının halk odaklı devam edeceğini kaydetti. Şehirde söz sahibinin millet olduğunu belirten Başkan Balaban, sofraların ve hizmetlerin gerçek sahibinin vatandaşlar olduğunu, bu bereketin tüm kente ait olduğunu sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.