MANİSA FK’DA HEDEF MUTLAK GALİBİYET

SPOR 17.02.2026 - 13:18, Güncelleme: 17.02.2026 - 13:37
 

MANİSA FK’DA HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Trendyol 1. Lig’in 26. haftasında Manisa Futbol Kulübü, kendi sahasında Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, taraftarı önünde oynayacağı bu kritik mücadeleden 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.
Manisa temsilcisi, ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren önemli bir maça çıkıyor. 18 Şubat Çarşamba günü Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan Manisa FK - Bandırmaspor mücadelesi saat 20.00’de başlayacak. Hafta boyunca teknik direktör yönetiminde hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, sahadan galibiyetle ayrılarak zirve takibini ve moral motivasyonunu artırmak istiyor. DÜDÜK HAKEM HAKAN ÜLKER’DE Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan atamaya göre, bu zorlu randevuyu hakem Hakan Ülker yönetecek. Ülker’in yardımcılıklarını Çağrı Yıldırım ve Emrah Türkyılmaz üstlenirken, karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Muhammed Ömür yapacak.  TARAFTAR DESTEĞİ BEKLENİYOR Ligin ikinci yarısında topladığı puanlarla dikkat çeken Manisa FK, Bandırmaspor engelini kayıpsız geçerek seri yakalamayı amaçlıyor. Kulüp yönetimi ve futbolcular, Çarşamba akşamı oynanacak olan gece maçında tüm Manisalı futbolseverleri 19 Mayıs Stadyumu’na takımı desteklemeye davet etti.  Editör: AHMET İLHAN SAĞLAM
Trendyol 1. Lig’in 26. haftasında Manisa Futbol Kulübü, kendi sahasında Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, taraftarı önünde oynayacağı bu kritik mücadeleden 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Manisa temsilcisi, ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren önemli bir maça çıkıyor. 18 Şubat Çarşamba günü Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan Manisa FK - Bandırmaspor mücadelesi saat 20.00’de başlayacak. Hafta boyunca teknik direktör yönetiminde hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, sahadan galibiyetle ayrılarak zirve takibini ve moral motivasyonunu artırmak istiyor.

DÜDÜK HAKEM HAKAN ÜLKER’DE

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan atamaya göre, bu zorlu randevuyu hakem Hakan Ülker yönetecek. Ülker’in yardımcılıklarını Çağrı Yıldırım ve Emrah Türkyılmaz üstlenirken, karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Muhammed Ömür yapacak. 

TARAFTAR DESTEĞİ BEKLENİYOR

Ligin ikinci yarısında topladığı puanlarla dikkat çeken Manisa FK, Bandırmaspor engelini kayıpsız geçerek seri yakalamayı amaçlıyor. Kulüp yönetimi ve futbolcular, Çarşamba akşamı oynanacak olan gece maçında tüm Manisalı futbolseverleri 19 Mayıs Stadyumu’na takımı desteklemeye davet etti. 

Editör: AHMET İLHAN SAĞLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.